Online adverteren

Gebruik online advertenties om campagnes te boosten

Met online adverteren probeer je om de doelgroep op het juiste moment in de klantreis te bereiken. Om dit te kunnen realiseren is het nodig om een doelgroep te bepalen voor de advertenties. Gezamenlijk stellen we een campagne op en bespreken we het budget. 

Analyseer de waardevolle verkregen data

Na het opzetten en laten lopen van de advertenties is het noodzaak om de resultaten te analyseren. Met deze gegevens kan de campagne geoptimaliseerd worden of kunnen de verkregen gegevens gebruikt worden bij een volgende campagne. Wij zorgen voor een gemakkelijk overzicht waarin jij in één oogopslag kunt zien hoe het ervoor staat. 

Wij ontzorgen jouw bedrijf volledig in het runnen van advertenties online. Geen omkijken naar de inrichting van de advertenties, maar wel het resultaat kunnen zien.

Budget

Voor ieder budget is er een oplossingen. Adverteren kan met een groot en klein budget.

Verschillende platformen

Adverteren kan op veel verschillende platformen. Bijvoorbeeld Instagram, Facebook of Pinterest.

Resultaat

Resultaten van advertenties zijn makkelijk meetbaar en goed te herleiden.

Begin direct met adverteren

Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek worden de wensen en behoeften besproken. Het gaat hier over de algemene insteek van de campagne en het geschatte budget.

Budget en looptijd

Tijdens deze fase wordt het budget en de looptijd van de campagne bepaald. Op basis hiervan worden de advertenties opgezet.

Bijsturen en analyseren

Stuur bij waar nodig en analyseer de verkregen data. Vanaf dit moment zullen de advertenties voortdurend geoptimaliseerd worden.

Kom met ons in contact

Neem gerust contact met ons op of plan een vrijblijvend gesprek in.